Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЖитомирянка просить повернути її втрачений телефон

Житомирянка просить повернути її втрачений телефон

У Житомирі жінка просить допомогти розшукати, або ж повернути втрачений телефон.

Про це Валентина Лозовська написала у соцмережі Фейсбук.

“Уповаю на силу ФБ і просто надіюсь на диво і порядність жителів нашого міста. В чт 27 липня орієнтовно о 18:00 було втрачено телефон Redmi Note 11 S біля “АТБ” по вул. Київська 87 (торговельний центр “Старт”). Телефон був у фіолетовому чохлі. Його вартість на сьогодні не є великою та для мене він дуже цінний так як там багато фотографій дітей, які на жаль не завантажились на Google-диск. Благаю, хто знайшов – поверніть за достойну винагороду. Або ж хоча б фото перешліть. Давайте будемо людьми в такий і так не простий час”, – наголошує жінка.

Що коментують:

Люди ви ж українці сама порядна і справедлива нація, поверніть будь ласка телефон людині, він всерівно непринесе вам користі, а людина буде вам довіку дякувати, повірте.

– А може в цій групі немає особи, яка знайшла телефон)) От нещодавно дивилася пост, де виклали що дитина згубила браслет і кулончики на ньому були. В іншій групі виставили, що знайшли похожий браслет, але не показали кулончики. Я намагалась знайти пост з благанням віддати, щоб показати їм другий пост, але не знайшла перший

– Якщо немає злочинних дій, то навряд чи шукатимуть, а якщо є то знаходять дуже добре стоїть зайти в інтернет з телефону.

– Про яку гуманність йде мова,не сьогодні,но все таки,забрати з банкомату гарну суму,і не позвати хто стояв перед ним,так знайте ви взяли гроші захисника,який вас захищає,а його сім\’ю лишили без миколайчиків,не чесна людино,я би так не зробила.

– Шкода вас!!! Сама була у аналогічній ситуації!( Без результатів!( Писала,просила!(((…… Все без надії!( І район свій і взяли свої…. Без результатів!( Шкода,багато фотографій які є на телефоні немає в хмаринці!!!

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img