Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниЗарплата голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка та його заступників

Зарплата голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка та його заступників

В соціальній мережі Фейсбук Іван Вознюк оприлюднив інформацію, яку болу отримано на офіційний запит журналістів з Луцьку.

Торік на оплату праці керівників Житомирської обласної військової адміністрації з бюджету пішло майже 4 мільйони 600 тисяч гривень. Тільки на заробітну платню очільника ОВА витратили 742 тисячі гривень. Цю інформацію журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» отримали у відповідь на інформаційний запит.

Начальнику Житомирської ОВА Віталію Бунечку у 2022 році нарахували трохи менше як 743 тисячі гривень. В середньому за місяць роботи з усіма надбавками до посадового окладу він отримував майже 62 тисячі.

Перша заступниця керівника ОВА Наталія Остапченко минуло року змогла заробити понад 1 мільйон 33 тисячі гривень. Найбільше їй виплачували у червні – 148 тисяч, липні – 148 тисяч та грудні – 149 тисяч. Середня заробітна плата службовиці за один місяць роботи становила 86 тисяч.

Заступнику очільника ЖОВА Віктору Градівському 2022 року нарахували майже 975 тисяч гривень заробітної плати. Середньомісячний дохід пана Віктора торік — понад 82 тисячі гривень.

Ще один заступник голови Житомирщини Юрій Денисовець торік зміг отримати трохи більше 951 тисячі гривень. Найменш прибутковим для нього був лютий, адже саме тоді йому нарахували лише 33 тисячі, а найбільше заступник зміг заробити у червні (136 тисяч), липні (134 тисячі) та грудні (146 тисяч). Загалом середньомісячна оплата праці пана Юрія становила майже 80 тисяч.

Заступнику начальника обласної військової адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександру Федьку у 2022 році за плідну роботу вдалось напрацювати на майже 896 тисяч гривень. За нашими підрахунками, його середня зарплатня становить майже 75 тисяч.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img