Свіжі новини
ГоловнаПодіїЗ початку року житомирські патрульні відсторонили від керування понад тисячу п’яних водіїв

З початку року житомирські патрульні відсторонили від керування понад тисячу п’яних водіїв

З січня 2023 року житомирські патрульні відсторонили від керування транспортом понад 1 тисячі водіїв з ознаками сп’яніння.

Про це 3 серпня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«З початку року патрульні відсторонили від керування транспортними засобами 1081 водія з ознаками сп\’яніння. На кожного з керманичів охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали. Надалі на горе-водіїв чекає суд», – йдеться в повідомленні.

У патрульній поліції нагадують, що за керування транспортним засобом у стані сп\’яніння вчинене вперше протягом року — штраф 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік;

– якщо ці дії вчинені повторно (вдруге) протягом року — штраф 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки;

– якщо особа вже двічі протягом року притягалася до відповідальності за подібні дії — штраф 51000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.

Водії, вкотре закликаємо — не керуйте транспортними засобами у стані сп\’яніння!

«Сідаючи за кермо напідпитку, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху», – наголошують правоохоронці.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img