Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ Житомирі продовжили ремонт театру ляльок вартістю 60 млн грн

У Житомирі продовжили ремонт театру ляльок вартістю 60 млн грн

Житомиряни 15 серпня звернули увагу на будівельні матеріали біля лялькового театру на Михайлівській: біля входу – стоси мінеральні плити для утеплення, які за допомогою спецтехніки підіймають на гору.

Працівники кажуть, що це матеріали для утеплення даху будівлі лялькового театру, на якій з 2021 року висить банер «Велика реставрація. Програма президента України», пише Житомир.info.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА замовив розробку проєктної документації до реставраційних робіт будівлі Житомирського академічного обласного театру ляльок на Михайлівській у Житомирі у ТОВ «Астерія+» за 1,3 млн грн.

Тендер на ремонтно-реставраційні роботи в будівлі лялькового театру за 61,1 млн грн оголосили 14 вересня 2021 року, роботи мали бути виконані до грудня 2022 року. На торги подали заявки дві фірми, найменша пропозиція була у житомирського ТОВ «АртХаус» – 59 млн 759,4 тис. грн. 29 жовтня 2021 року з фірмою уклали договір на виконання робіт.

Додатковою угодою від 22 грудня 2022 року строк виконання робіт та термін дії договору продовжили до 1 травня 2023 року, але 1 травня дію договору продовжили до 20 грудня 2023 року.

У Житомирі продовжили ремонт театру ляльок вартістю 60 млн грн

В оприлюдненому новому календарному плані виконання ремонтно-реставраційних робіт будівлі театру ляльок зазначено, що роботи проводилися в жовтні-грудні 2021 року і мали відновитися з травня 2023 року. Технічне завдання до тендерної документації дивіться тут.

У Житомирі продовжили ремонт театру ляльок вартістю 60 млн грн
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img