Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниУ Житомирі взяли під варту водія, якого підозрюють у збитті юнака на...

У Житомирі взяли під варту водія, якого підозрюють у збитті юнака на автодорозі

17 серпня у Житомирському апеляційному суді обрали запобіжний захід Роману Зайцю, якого підозрюють у збитті юнака на автодорозі.

Підозрюваного взяли під варту з можливістю застави у 805 тисяч 200 гривень.

За версією слідства, третього серпня між Коростишевом та селом Мамрин Роман Заєць збив автомобілем 16-річного юнака Олексія Хоменка.

Попередня застава становила 214 тисяч 720 гривень. Прокурорка Коростишівської окружної прокуратури Інна Дереча каже, що пов’язує зміну запобіжного заходу з ймовірністю втечі підозрюваного за кордон.

“В тому числі, є й такий ризик, крім того зважаючи, що особа вчинила злочин все ж таки у стані алкогольного сп’яніння, вважаємо, що така його поведінка може свідчити про суспільний інтерес не тільки відносно потерпілого, а й взагалі громадян, в цілому, й інших учасників дорожнього руху. На сьогоднішній день особі інкримінується вчинення ДТП в стані алкогольного сп’яніння, залишення особи в небезпеці, а також незаконне зберігання боєприпасів”, — каже прокурорка.

Сам підозрюваний Роман Заєць на суді сказав, що свою провину в частині наслідків ДТП визнає і допомагатиме у процесі відновлення здоров потерпілого.

Кореспонденти Суспільного намагалися взяти коментарі у підозрюваного та його адвоката, але ті коментувати рішення суду відмовилися.

Батько збитого на дорозі юнака Сергій Хоменко сказав, що не задоволений рішенням суду.

“Я не можу бути задоволений будь-яким рішенням, тому що для нього це рішення і будь-яке рішення, яке б прийняв суд – це для нього милість і благодать. Розумієте, він не знаходиться в такому стані, як наш син, який лежить без свідомості з ампутованою ногою і травмою голови. А вони сидять тут і обманюють — один, другий і третій. Про яку допомогу ви говорите? Два рази ви на “Укрпошту” по 50 тисяч гривень скинули — заберіть їх назад”, — каже Сергій Хоменко.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img