Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаМи лише на початку війни?

Ми лише на початку війни?

Що буде з нами відбуватися, якщо війна буде вічною і сьогоднішня політика триватиме? Виборів не буде, всі ті, кого ми сьогодні бачимо на посадах, залишаться там надовго. Що відбуватиметься із нашою країною?

1. Наш держапарат озброєнь не виробляє і не збирається цього робити. Українські чиновники розкрадають державні ресурси, а на дрони вони збирають донати з населення. Росія здійснює державні програми виробництва ракет та дронів 24/7. У який момент перевага Росії в озброєннях стане незворотною? У який момент все небо України буде під контролем російських ракет та дронів, і ми не зможемо не лише виробляти, а й завести озброєння в Україну? 2024? 2025? 2026?

2. Частина держапарату у суспільстві зростатиме, тиск бюрократів та силовиків на громадян збільшиться. У який момент підприємства малого та середнього бізнесу нучуть масово закриватися чи дислокуватися до Польщі? У який момент не лише банки, а й невеликі приватні підприємства почнуть націоналізувати? У який момент майно громадян почнуть забирати за борги з податків та комуналки? Якого року експорт припиниться повністю і захід почне надсилати не гроші та зброю, а продовольство? 2024? 2025? 2026?

3. У який момент кордон буде прорвано і населення почне масово залишати Україну? 2024? 2025? 2026?

Сценарій похмурий, згоден. Але у січні 2022 року бомбардування українських міст здавалися фантастикою. Ніхто уявити не міг, що Маріуполь зітруть із землі. Хто міг припустити, що по обидва боки втрати почнуть обчислюватися сотнями тисяч? Але ми зараз лише на початку війни. Може, хтось із вас має позитивний сценарій з міністром оборони Резніковим? Із прем\’єром Шмигалем? Із парламентом Гетьманцева? Із президентом Зеленським?
У мене немає.

Павло Себастянович
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img