Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаСергій Крамаренко щодо передачі земельної ділянки у Житомирі та майбутньої приватизації готелю...

Сергій Крамаренко щодо передачі земельної ділянки у Житомирі та майбутньої приватизації готелю «Україна»

Сергій Крамаренко щодо передачі земельної ділянки у Житомирі та майбутньої приватизації готелю «Україна».

17 серпня 2023 року відбулось пленарне засідання 16-ої сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання, на якому були присутні 46 депутатів.Зібрання пройшло під головуванням заступника голови обласної ради Володимира Ширми. Участь у роботі сесії  брали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступники, керівники структурних підрозділів Житомирської ОВА, представники виконавчого апарату обласної ради та правоохоронних органів.У ході засідання депутати розглянули 50 питань порядку денного, більшість з яких  стосувалися комунальної власності.

Так, у ході засідання підтримали питання щодо передачі у міську власність земельної ділянки за адресою: м. Житомир, вул. Грушевського, 100 і про внесення змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, міст області, які підлягають приватизації».

Останнє питання стосувалось майбутньої приватизації готелю «Україна» за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 3.Депутат Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко – член постійної комісії ЖОР з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку, висловив окрему думку щодо голосування по даним питанням.Так Сергій Михайлович зазначив, що дуже незрозуміло, чому спочатку продається майновий комплекс, а потім окремо передається земельна ділянка міської раді.

Тобто, якщо вважати, що вартість даної земельної ділянки майже 10 млн грн, виявляється, що загальна вартість, за яку було приватизовано споруду, знижується майже в три рази.Також Сергій Крамаренко виступив проти майбутньої приватизації готелю «Україна».

Але незважаючи на думку окремих депутатів, сесія проголосувала за внесення змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, міст області, які підлягають приватизації», а саме внесення до Переліку готелю «Україна» за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 3.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img