Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаНа Житомирщині стартувала спортивно-патріотична гра “Криївки отаманів Соколовських-2023”

На Житомирщині стартувала спортивно-патріотична гра “Криївки отаманів Соколовських-2023”

20 серпня стартувала захоплива спортивно-патріотична гра “Криївки отаманів Соколовських-2023”, що об’єднує молодь навколо ідеї військово-патріотичного виховання.

Програма заходу містить військовий тренінг, навички топографії, битви пейнтболом, а також ознайомлення з історією та структурою Збройних сил України.

Організаторами цієї події є Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної військово-цивільної адміністрації разом із Громадською організацією “Захист прав молоді та релігійних громад”. Гра спрямована на формування глибокого розуміння патріотичних цінностей серед учасників, а також підвищення зацікавленості українських дітей до історії та обороноздатності країни.

Захід є чудовою можливістю для молоді поглибити свої знання про Збройні сили України, долучитись до активної фізичної діяльності й розвивати командні навички через пейнтбольні змагання.

“Криївки отаманів Соколовських-2023” відкривають молоді нові можливості, надихаючи її брати активну участь у зміцненні патріотичної свідомості та готовності захищати свою країну.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img