Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаМешканці Бердичева здивовані байдужістю місцевих до безпритульних тварин. ФОТО

Мешканці Бердичева здивовані байдужістю місцевих до безпритульних тварин. ФОТО

Сьогодні зранку мені зателефонувала дівчинка з Великим і Добрим Серцем, котра, не тільки, як багато інших наших Захисниць, боронить кордони нашої країни, але і допомагає безпритульним тваринкам! Раиса Ященко знайшла сьогодні молодого собаку, котрого отруїли тут, в центрі міста!

Собака лежав просто на дорозі ! Дівчина намагалась допомогти йому! Два таксиста відмовили їй у поїздці до ветклініки! Поки все ж дівчинка доставила собаню в клініку, він просто помер у неї на руках!

Мені не дадуть збрехати ті хлопці і дівчата, котрі, повернувшись з фронту в наше місто, просто шоковані, зтикаючись з бездушністю та байдужістю мешканців нашого міста! Для хлопців і дівчат, котрі на фронті дивляться кожен день смерті в очі, котрі знають ціну життю – поведінка цивільних образлива і огидна, бо ми вирішили, що маємо право відібрати життя слабкіших за себе! Наші захисники і захисниці рятують життя тварин, вивозять їх з небезпечних місць, а ми тут цих тварин дозволяємо собі труїти !!! Мені до болю в серці соромно за поведінку місцевих цивільних перед тими, хто, ризикуючи своїм життям там в пеклі, спасає життя не тільки своїх побратимів, а й тварин, птахів!….. а що ми робимо натомість?!

Хочу, щоб на цей випадок звернули увагу Сергій Орлюк та Поліція нашого міста для того, щоб накінець-то почали діяти закони щодо відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img