Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниУ Коростені собака нападає на людей: містяни не знають, куди звертатись

У Коростені собака нападає на людей: містяни не знають, куди звертатись

Скажіть, будь ласка, хто в Коростені несе відповідальність за дворових собак, мене сьогодні (4 вересня) о 19.00, коли я йшла з роботи, вкусила собака в дворі біля “фортуни”, а там і діти граються, і рижа собака бігає нападає на людей. Що робити в такій ситуації????

Що коментують:

– За собак в місті відповідають люди , які живуть у місті ! Хай кожен собі відповість скільки раз я допоміг безхатнім тваринам ? Або поцікавився у «Хатіко», чим їм допомогти ? Не годувати не вихід і треба стерилізувати тварин і безхатніх і навіть домашніх , не завжди вдається прилаштувати цуценят .

– Вас кусати можна,,от якби ви собаку побили, вас би притягнули

– Хай покусає собаку у відповідь, бо в нашому місті краще виходу не знайти

-Несуть найбільшу відповідальність ті, хто прикормлюють їх та допомагають розмножуватися‼️

– Найбільшу відповідальність повинні нести ті хто не стерилізує свою собаку, а щенят підкидає до багатоповерхівок. А також влада, яка неспроможна зробити притулок для безхатніх собак.

– Всім глибоко поххх.Вас зроблять винуватим. зоозахисники скажуть ви не тими парфумами надухались .руками махали.ногами рухали.легенями дихали.очіми кліпали.чхали.кашляли.А це бл…..ь собаці не сподобалось і вона вас укусила.

– Потрібно звертатися до влади в місті, щоб у місті був притулок хоча б для агресивних собак і притягувати до відповідальності разведєнців

– Тепер 10 днів вам треба буде дивитися чи жива собака, чи не має сказу , мені так казали лікарі . Ходіть , любуйтеся тепер щодня тою рижою лахудрою.

– Як шкода…як нам далеко до Європи… наприклад в Німеччині не побачиш жодної дворової собаки…Ми звикли перекладати вину на когось, але і до війни ці собаки були і кусали людей…Особливо залізничний вокзал, АТБ…Ця тема і раніше колись піднімалась…Але на жаль, все марно…

– В місті є притулок! Хоч хтось чимось допоміг ? Гривнею, доскою, їжею ? Хто має відповідати ? Власники, які не розуміють , що їх тварина не має народжувати. Зооволонтери не резинові також. І мільйонів в них немає. А вам – в лікарню , можуть бути наслідки.

У Коростені собака нападає на людей: містяни не знають, куди звертатись
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img