Свіжі новини
ГоловнаПодіїНеподалік Бахмута загинув військовий з Бердичівської громади Дмитро Матвійчук

Неподалік Бахмута загинув військовий з Бердичівської громади Дмитро Матвійчук

Ніхто не знає, коли закінчиться війна, що непроханою гостею прийшла в Україну. Та ми віримо у нашу Перемогу, віримо в Збройні сили та в наших захисників. Цією вірою наповнена кожна хвилина нашого життя. На жаль, самовіддано захищаючи нас, українські воїни знаходять смерть на полі бою, щоб навічно лишитись жити у пам’яті вдячних земляків.

Гіркі новини надійшли у Бердичівську міську громаду. Бердичівська районна військова адміністрація з глибоким сумом вимушена повідомити, що у боях за Україну героїчно загинув бердичівлянин – солдат Матвійчук Дмитро Сергійович, 1998 року народження.

Навідник 2 штурмового відділення 2 штурмового взводу 2 штурмової роти 2 штурмового батальйону військової частини А 4638 був призваний на військову службу Бердичівським РТЦК та СП наприкінці листопада 2022 року. Героїчно загинув 13 вересня 2023 року на Донеччині поблизу населеного пункту Бахмут.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого героя. Вклоняємося світлій пам’яті воїна, котрий повертається додому на щиті, залишившись до кінця вірним сином рідної землі.

Молимося за спочилого героя, який прийняв свій останній бій… Герої на вмирають, вони назавжди лишаються поряд, спостерігаючи, допомагаючи та захищаючи нас з небес.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img