Свіжі новини
ГоловнаПодіїВ Україні готують план з монополізації донатів

В Україні готують план з монополізації донатів

Як стало відомо журналістам сайту Житомир-Онлайн від інсайдерів з Міноборони, в Україні збираються монополізувати донати.

Рустем Умєров, як від нього й очікувалося, зібрався реформувати нашу армію, але трохи не в тому напрямку, в якому потрібно. Очевидно, що ті, хто його призначав, робили ставку на абсолютно інші риси його характеру. Умєров відразу взявся за маркетингові кроки.

Рустем Умєров

Для відведення очей і щоб пресі було що обговорювати, найближчим часом замість дійсно корисних і необхідних змін хочуть створити ще одну безглузду посаду, а саме військового омбудсмена.

Справжнє ж завдання Умєрова складається, зокрема у консолідації всіх коштів, що переказуються на підтримку ЗСУ. Нині команда Умєрова розробляє проект донатів на базі Міністерства оборони. Весь потік фінансів, що зараз проходить через десятки фондів і волонтерів, керівництво країни хоче замкнути на спеціальну структуру. Поки складно говорити про деталі і конкретику.

Зрозуміло, що після створення нової донатної системи слідом піде агресивна реклама і пресинг конкурентів. Це лише питання часу. Проте вже наразі стає очевидним, що Умєрова призначили на цю посаду саме в якості ефективного менеджера. І займатися він буде не проблемами армії, а, як раніше, фінансами та майном.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img