Свіжі новини
ГоловнаПодіїBosch: лідер у виробництві побутової техніки в Європі

Bosch: лідер у виробництві побутової техніки в Європі

Мабуть, ніхто не стане сперечатися, що побутова техніка Bosch входить в рейтинг найкращих у світі. Щороку компанія презентує інноваційні новинки та доводить, що більшість технічних фантазій можна втілити в життя. Щоб дізнатись більше про цю компанію, читайте дальше.

Bosch: лідер у виробництві побутової техніки в Європі

Як виник Bosch?

Історія становлення бренду Bosch сягає далекого 1886 року, коли німецький інженер Роберт Бош заснував невелику майстерню, що спеціалізувалася на виробництві електрообладнання.

У 20-х роках ХХ століття ця компанія вже стала міжнародним постачальником автомобільних комплектуючих. Відкрилися заводи в Англії, Франції та Америці. З кінця 1928 року компанія також розпочала виробництво побутової техніки. Перша машинка для стрижки волосся та перший холодильник бренду вийшли у 1933 році.

Починаючи з 1930-х років, Bosch розширила свою діяльність на три напрямки: постачання комплектуючих для автомобільної промисловості, індустріальне обладнання (інструмент) і побутову техніку.

Під час Другої світової війни багато заводів Bosch були зруйновані, але це не завадило компанії продовжувати свій розвиток і випускати нові продукти. Після закінчення війни виробник відкриває свої представництва за кордоном, створює заводи в Індії, Австралії і Бразилії.

У 1950-х роках Bosch стає лідером у виробництві побутової техніки. У 1950 році був випущений перший міксер, а в 1958 році – перша пральна машина бренду. За цими досягненнями послідували морозильні камери, шафи, і перша в світі вбудована кухонна плита в 1962 році. Посудомийна машина, випущена в 1964 році, також стала сенсацією на ринку побутової техніки.

У 1967 році Bosch і Siemens об\’єдналися, що сприяло подальшому розвитку та зростанню, створюючи можливість для більшого виробництва та продажу побутової техніки по всьому світу. У 70-80-х роках Bosch випускає інноваційні побутові товари, такі як перша автоматична прально-сушильна машина, багатофункціональний кухонний комбайн, пральна машина з системою економії порошку.

Технології Bosch

Приділяючи значну увагу інноваціям та якості, бренд пропонує нові рішення, що полегшують повсякденне життя споживачів.

  1. Система Home Connect дозволяє дистанційно управляти побутовою технікою через мобільний телефон або планшет.
  2. Технологія ActiveOxygen дозволяє прати за низьких температур, знищуючи бактерії та роблячи білизну бездоганно чистою та білою.
  3. Економне споживання електроенергії в продукції Bosch допомагає зберігати довкілля.
  4. Технологія Green Technology inside робить техніку виробника ефективною та економічною.

 

Компанія активно працює над розробками в галузі штучного інтелекту та інформаційних технологій, піднімаючи якість життя споживачів.

З 2013 року концерн Bosch спеціалізується у чотирьох напрямках:

  • автомобільні технології;
  • промислові технології;
  • товари народного споживання;
  • будівельні технології та енергетика.

 

На сьогоднішній день в концерні працює 360 дочірніх компаній, є представництва в 50 країнах світу, і загальна кількість співробітників становить 375 000 чоловік. Річний оборот складає 70 мільярдів євро, а штаб-квартира розташована в Герлінгені, Німеччина.

Побутова техніка Bosch – це найпопулярніший бренд в Європі, який гарантує високу якість та надійність для своїх покупців. Ви можете придбати побутову техніку бренду в інтернет-магазині www.bosch-home.com.ua.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img