Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі відбудуться громадські слухання щодо будівництва багатоповерхівок біля «Глобала»

У Житомирі відбудуться громадські слухання щодо будівництва багатоповерхівок біля «Глобала»

Житомирян запрошують на громадські слухання щодо розроблення проєкту містобудівної документації: «Детальний план території, обмеженої проспектом Незалежності та вулицями Київською, Східною, Болгарською, Транспортною, Михайла Грушевського в м. Житомирі».

Повідомлення про проведення громадських слухань 20 вересня оприлюднене на сайті міської ради.

«Громадські слухання по розгляду вищевказаного проєкту містобудівної документації відбудуться 05 жовтня 2023 о 15 год. 00 хв. в пресцентрі Житомирської міської ради (м. Житомир, майдан імені С.П.Корольова, 4/2). Для реєстрації учасників громадських слухань є обов’язковою наявність документів, що забезпечують ідентифікацію фізичних осіб, представників юридичних осіб з дотриманням вимог перевірки приналежності учасників громадських слухань до відповідної території та їх представництва. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються», – йдеться у повідомленні.

«Детальний план території, обмеженої проспектом Незалежності та вулицями Київською, Східною, Болгарською, Транспортною, Михайла Грушевського в м. Житомирі» розробляється на підставі рішення Житомирської міської ради від 18.12.2017 № 893 «Про надання дозволу на розроблення детальних планів в межах територіальних зон відповідно до Плану зонування м. Житомира», завдання на розроблення ДПТ від 20.07.2021.

Замовник: Департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради. Розробник: ФОП Молодико Ю. В.

З матеріалами ДПТ можливо ознайомитися на офіційному вебсайті Житомирської міської ради в розділі «Детальні плани у розробці» – «2021» та в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 6, упродовж усього терміну процедури громадського обговорення, який триває з 20 вересня 2023 — по 20 жовтня 2023 (30 днів з дати оприлюднення матеріалів проєкту ДПТ).

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img