Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі відбулись змагання з тріатлону «Залізна країна». ФОТО

У Житомирі відбулись змагання з тріатлону «Залізна країна». ФОТО

У житомирському гідропарку 23 вересня відбулись змагання з тріатлону «Залізна країна». Долучилося близько 80 учасників з різних міст України та з-за кордону. Спортсмени мали пройти дистанцію, яка складається з плавання, їзди на велосипеді та бігу.

Змагання з триатлону “Залізна країна” – це не лише спортивний подіум, але й вияв патріотизму, міцності духу та підтримки наших військових.

Головною метою цих змагань є збір коштів для військового госпіталю, де лікарі та медичний персонал невтомно працюють, щоб врятувати життя та здоров\’я наших військових. Кожна учасниця та учасник цього заходу розуміє важливість цієї місії та віддає все, щоб допомогти втілити її у життя.

Змагання зібрало на своєму старті понад 100 учасників із різних міст України та 7 іноземців, що є свідченням популярності та значущості цього заходу. Це не лише змагання, а й обмін досвідом, об\’єднання спортсменів із різних куточків країни та світу в одну велику родину, де кожен рухається вперед, крокуючи (біжучи, плаваючи, їдучи… до перемоги!)

“Залізна країна” – це символ нашої внутрішньої сили, рішучості та незламної віри у світле майбутнє України. Ми разом, ми сильні, і ми готові підтримувати наших воїнів та лікарів у їхній важкій роботі. Нехай кожен крок на цьому шляху буде кроком до щасливішого, безпечнішого завтрашнього дня для нас і наших воїнів.

Усі фото Тараса Орешнікова.






























Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img