Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ Житомирі дружині військового, який воює, відмовили у поданні заяви на пільги...

У Житомирі дружині військового, який воює, відмовили у поданні заяви на пільги ЖКП

Дуже обурена вчорашньою ситуацією. Якщо коротко: я дружина військового, якого наразі не відпускають у відпустку і він дуже далеко. Нещодавно він, нарешті, отримав посвідчення УБД і ми вирішили подати заяву на пільгу ЖКП. Зібравши всі необхідні документи (оригінали) я навідалась в наш ПФ, де майже з порогу отримала жорстку відмову. Потрібно, виявляється, приїхати з фронту і особисто подати документи. Перед цим візитом я моніторила це питання, і дружина має право подавати документи зі свідоцтвом про одруження. Але працівники нашого ПФ, здається, про це нічого не чули. У когось була схожа ситуація???

P.S. Пояснюю: чоловік прописаний і фактично проживає за однією адресою, власниця будинку я особисто. Про довіреність мене ніхто не запитав!!! Про другий поверх прозорого офісу теж ніде ніякої інформації. ПФ, до якого я зверталась, саме у прозорому офісі. Мене лише запитали, чи я являють УБД, якщо ні, то до побачення, бо я не маю ніякого права, не по закону. Дуже хочу, щоб ця ситуація ні з ким не повторилася!!!

Що коментують:

Я сама оформила з його Убд. Але я така пані що мені жорстко не відповісти – голову відкушу. Мусіли прийняти документи.

– Я подавала документи чоловіка в Прозорий офіс на Польовій . Все швидко зробили, ніяких проблем не було.

-Я подавала також документи без чоловіка.Мені пояснили все і дуже ввічливо все оформили.Підійдіть на 2 поверх з усіма оригіналами.і вам там без проблем все допоможуть.

– Можливо і так. Але оригінали,як паспорт,УБД, знаходяться при військовому.

– Копію може завірити командир частини. Буде вважатися нотаріально завіреною

– Хай поїдуть до Вашого чоловіка в частину і візьмуть у нього документи. Криси тилові – є таке поняття в кожній війні.

– Я оформляла сама, проблем не було, але був нюанс – я власник квартири

– Ви ж самі написали, що за місцем реєстрації батькам чоловіка пільги є, а Вам звісно не буде тому, що пільги надаються на одне помешкання. Тому доки чоловік не зареєструється разом з Вами пільг не буде. Так за законом

-Військовослужбовець має право звернутися в будь який ЦНАП за місцем його знаходження по службі, там він оформить пільги по УБД

– А довідка підходить УБД, чи обов\’язково потрібно посвідчення? Бо моєму сину дали тільки довідку, а посвідчення щче не зробили.

– Схожа ситуація,теж зібрала документи. Власниця квартири я,син УБД проживає з нами. Мені сказали повинен він оформляти. Але може прийти в пенсійний фонд по місцю де він знаходиться там йому оформлять. Получається в любому місті військовий може прийти та оформити.

– Мені все оформляли без чоловіка і доручення не питали, хоча воно є)) Це все залежить від жінки, яка сидить на рецепшені. Берете талон, без пояснень, скажете пільги і все. І чекаєте своєї черги. Якщо відмовить спеціаліст, викликаєте начальника і просите письмову відмову!

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img