Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниУ Житомирі чоловік отримав мікрогрант та відкрив СТО. ВІДЕО

У Житомирі чоловік отримав мікрогрант та відкрив СТО. ВІДЕО

Житомирянин Микола Наконечний отримав мікрогрант 250 тисяч гривень за державною програмою “Власна справа”. За отримані гроші чоловік відкрив станцію технічного обслуговування.

Кореспондентам Суспільного Микола розповів, що вже півроку займається улюбленою справою.

“Так воно мені по життю склалося крутити гайки у своє задоволення. Кручу, а що робити? Таке життя. Хтось хліб пече, а хтось гайки крутить. Коли я взяв в оренду це приміщення, тут не було практично нічого — навіть електропроводки. Нічого не було, ні ламп, ні розеток, ні вимикачів, ні підіймачів. Все будував з нуля власноруч. Завдяки цьому мікрогранту я зміг придбати багато професійного інструменту, такого як шиномонтаж, прес, підіймачі та інші необхідні інструменти, які допомагають мені в роботі”, — говорить Микола Наконечний.

Зі слів Миколи, він добре пам\’ятає свого першого клієнта, бо для нього це було дуже хвилююче.

“Мій перший клієнт був моїм знайомим, який раніше вже користувався моїми послугами, коли я ще не мав власної станції технічного обслуговування. Ця послуга включала заміну фільтрів, олив, та гальмових колодок. Після того, як я підняв його автомобіль на підіймач, він подивився, а я там вивчистив та вимив все, то він залишився задоволеним та щасливим. Так я отримав свій перший прибуток в цьому приміщенні”, —
каже підприємець.

Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img