Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаЧому стогнуть депутати та держслужбовці?

Чому стогнуть депутати та держслужбовці?

По просторах фейсбуку стоїть стогін депутатів і держслужбовців. Стогнуть – йдіть спробуйте, як складно тут бути! Але не кажуть, куди саме йти, і що саме спробувати. Стогне Милованов, стогнуть інші “реформатори”.

Ви за довічні посади та захмарні зарплати? Що там такого кваліфікованого та особливого роблять на цій держслужбі, що потрібно створювати спеціальні комфортні умови? Держапарат за 32 роки шалено розрісся і довів країну до злиднів і війни.

Зарплата у вас нижча за ринок? Що за маячня? Не бачу людей, що біжать звідти. Бачу клас мільйонерів та мільярдерів, які живуть у держапараті.

Все, що потрібно держапарату – це суворі обмеження та змінність. Як на виборних посадах, так і на державних, потрібне обмеження за часом перебування. Кваліфікацію потрібно видобувати на приватному ринку.

“ніхто не висловити вдячність та уваження за те, що ти зробив” так ви напишіть, що конкретно ви зробили! В якій сфері? В освіті? У охороні здоров\’я? В економіці? В спорті? В інфраструктурі? У промисловості? Де ваші здобутки, чиновники та депутати? Зграя паразитів та аферистів!

Назвіть мені цього корисного та ефективного чиновника! Прізвище, будь ласка. Не просто хорошу людину, а того, хто зробив щось корисне для мільйонів. У нас за 32 роки хорошого було – створення інституту ФОПів, ліквідація ДАІ та зниження ЄСВ до 22%. От і все.

Населення країни поменшало з 52 млн до 25? До 22? Втратили 20% територій. Крим просто віддали без жодного пострілу. Хто це зробив? Український держапарат. Гривню знецінили із 1,76 за долар до 38 грн за долар. Хто це зробив? Держапарат. Борг України виріс до рівня ВВП – хто це зробив? Все це зробив наш держапарат.

Повторюся. Як на виборних посадах, так і на державних, потрібне обмеження за часом перебування. 4-5 років і крапка!

“Коли ти вийдеш з держслужби ти нікому не будеш потрібен” – так це результат твоєї там роботи і твого професійного рівня. Якщо ти нікому не потрібний на приватному ринку – що ти робив на держслужбі?

“Іти на держслужбу можуть лише ідейні романтики, готові на жертовність чи цинічні корупціонери, з єдиним мотивом – зайти на посаду, та спіткати вкрасти стільки, щоб уже ніколи не працювати.” цинічних корупціонерів ми вже спробували, давайте тепер перейдемо до ідеалістів та романтиків, які трішки попрацюють на благо народу.

Від вас народ уже отримав жменьку президентів-мільярдерів, тисячі суддів-мультимільйонерів та пенсії вчителів по 2000 грн. Від вас народ отримав економічний занепад та війну.

Усі, хто там працює 5, 10, 15 років – визнайте нарешті свою провину та йдіть працювати в приватний сектор!

Павло Себастьянович
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img