Свіжі новини
ГоловнаПодіїДиректор Малинської лікарні потрапить в реєстр корупціонерів

Директор Малинської лікарні потрапить в реєстр корупціонерів

На четвертий день перебування на посаді у Малині Володимира Долота притягнули до відповідальності за корупційне правопорушення.

Директор Малинської лікарні потрапить в реєстр корупціонерів

21 жовтня минає рівно місяць, як громаді Малина формально представили нового керівника міської лікарні. 21 вересня стало відомо, що крісло очільника займе посадовець з Києва – Володимир Долот.

Під час представлення Володимира Денисовича мерія підкреслювала його «значний медичний та управлінський досвід». Зокрема, відомо, що був завідувачем філії №2 КНП «Дитяча клінічна лікарня №9 Подільського району міста Києва».

Буквально за кілька днів після офіційного початку роботи у Малині – з відкритих джерел бачимо, що бюрократично керівника малинської лікарні змінили 25 вересня — Володимир Долот «засвітився» у судовій справі за минулий досвід.

Так, 29 вересня, Подільський районний суд міста Києва розглядав справу щодо Долота, який на посаді керівника дитячої лікарні влаштував на 0,25 ставки рідного сина — на місце слюсаря-сантехніка. Відповідний наказ про прийняття на роботу Долот підписав ще у квітні 2022-го року. І в такий спосіб вчинив корупційне правопорушення, передбачене ч. 1 і 2 ст. 172-7 КУпАП – Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Тобто, допустив прямий конфлікт інтересів.

Адміністративний протокол на нього склали вже 1 вересня цього року. На той момент Володимир Денисович вже не був керівником дитячої лікарні – з відкритих джерел бачимо, що директор київського закладу остаточно змінився у червні цього року. З яких причин – невідомо.

У суді 29 вересня Долот свою вину визнав повністю. Суд визнав його винним і присудив 3400 грн штрафу. Він також мав сплатити 536 грн судового збору.

З вищезазначеного бачимо, що теперішній директор нашої лікарні Володимир Долот, окрім значного медичного та управлінського досвіду, — має і судовий.

А ось так, нагадаємо, міський голова Малина Олександр Ситайло коментував Суспільному Житомир призначення нового керівника малинської лікарні.

Директор Малинської лікарні потрапить в реєстр корупціонерів

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img