Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ центрі Житомира хочуть збудувати новий житловий квартал

У центрі Житомира хочуть збудувати новий житловий квартал

У центрі Житомира на місці старих цехів заводу “Електровимірювач” планують побудувати житловий комплекс.

У Житомирській міській раді проведуть громадські слухання стосовно розроблення проєкту містобудівної документації.

“Детальний план території, обмеженої вулицями Перемоги, Михайла Грушевського, Покровської у м. Житомир» (далі – ДПТ) розробляється на підставі рішення Житомирської міської ради від 18.12.2017 № 893 «Про надання дозволу на розроблення детальних планів в межах територіальних зон відповідно до Плану зонування м. Житомира», завдання на розроблення ДПТ. Замовник: Департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради. Розробник: ТОВ «ТАМ «Архіград»”, – йдеться в оголошені на сайті ЖМР.

Містянам пропонують ознайомитись з ДПТ на сайті Житомирської міської ради в розділі “Детальні плани у розробці” – “2021”.

Судячи з документації, планується будівництво семи 10-поверхових будинків. На території кварталу планують облаштувати дитячі та спортивні майданчики і парковку на 160 автомобілів.

У центрі Житомира хочуть збудувати новий житловий квартал

Громадські слухання відбудуться 16 листопада 2023 о 15:00 в пресцентрі Житомирської міської ради (м. Житомир, майдан імені С.П.Корольова, 4/2).

“Для реєстрації учасників громадських слухань є обов’язковою наявність документів, що забезпечують ідентифікацію фізичних осіб, представників юридичних осіб з дотриманням вимог перевірки приналежності учасників громадських слухань до відповідної території та їх представництва. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються”, – додали в міськраді.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img