Свіжі новини
ГоловнаПодіїМешканці Новогуйвинської ОТГ скаржаться на бездіяльність місцевої влади

Мешканці Новогуйвинської ОТГ скаржаться на бездіяльність місцевої влади

Мешканці Новогуйвинської ОТГ почувають себе не в безпеці не лише через війну, а й через бездіяльність місцевої влади:

612 день повномасштабної війни!
На жаль страждаємо не лише через дії агресора, а й через бездіяльність органів місцевої влади!
Мабуть жодна людина не відчуває себе у повній безпеці, майже щоденні стреси і переживання.
В багатьох містах замінюють бруківку, асфальт, ремонтують стадіони та інше, ігноруючи нагальні потреби захисників, які віддають своє життя за нас всіх.
Сьогодні я хочу запитати в.о. голови Новогуйвинської ОТГ Ловинюка О.Г: «Скажіть чесно, пане Ловинюк, Ви як? чи добре спали вночі? Може Вам давно пора прокинутися і перестати ігнорувати звернення громадян та трохи дбати про їх безпеку, через Вашу бездіяльність може статися трагедія!».
Сьогодні з четвертої години ранку мені, як і більшості сусідам не спалося, через сильний вітер, частини дерев, що знаходяться в аварійному стані ламалися та падали а гілки розлітаючись «стукали» у вікна, від звуків просиналися діти, запитуючи у батьків чи була тривога, і що це «бахнуло».
На протязі декількох років мешканці будинку 71, смт. Озерного звертаються до Вас із проханням надати дозвіл на зрізання дерев на прибудинковій території, які знаходяться в аварійному стані і становлять загрозу для життя, здоров’я мешканців будинку, їх майну тощо, але не будемо про майно, складається враження, що і життя людей для Вас не в пріоритеті. В серпні одне з таких дерев впало, а за години дві до того на тому місці гралися діти. В вересні було зареєстровано чергову заяву, реєстраційний № 626 від 05.09. 2023 р., станом на сьогоднішній день відповіді щодо вирішення даного питання не отримано.
Всі, хто має бути залучений до вирішення цього питання направляють один до одного: КП «Озерне» до старости, староста до селищної ради, а селищна рада мовчить, АУУУУУУУУУ де відповідь, де реагування???
Ви своєю бездіяльністю порушуєте права громадян, я думаю ви про це знаєте, але Вам просто байдуже! Я чекатиму на вашу відповідь і зустріч з мешканцями будинку 71, щоб разом оцінити Ваші дії та їх відсутність!
, – скаржиться мешканка Новогуйвинської ОТГ Людмила Кулік.

Мешканці Новогуйвинської ОТГ скаржаться на бездіяльність місцевої влади
Мешканці Новогуйвинської ОТГ скаржаться на бездіяльність місцевої влади
Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img