Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаДе найкраще торгувати криптовалютами?

Де найкраще торгувати криптовалютами?

Динамічний розвиток цифрових в останні кілька десятиліть став цілком логічною базою для того, щоб у результаті було впроваджено окрему фінансову систему криптовалют. І ця ніша одразу почала користуватися досить високим попитом. Особливо з боку інвесторів та трейдерів, які оцінили всі переваги, що в перспективі можна отримати від продажу та купівлі цифрових монет. Закономірні висновки про прибутковість ґрунтуються на тому, що будь-який вид крипти — це високоволатильний актив. Тобто цінність будь-якої монети може динамічно змінитися буквально протягом однієї або декількох годин. Причому варто пам\’ятати все-таки, що це може бути як плюс, так і мінус. Тому займатися трейдингом у криптовалютному секторі варто дуже обачно, не ігноруючи прогнози експертів та мінливі тенденції на фінансовому ринку, аналізуючи поведінку китів ринку. При такому підході легко визначити, коли вигідніше купити usdt, а коли продати біткоїн або ефір. Кожна угода у будь-якому разі має приносити прибуток. І що вище вона буде — то краще.

Де найкраще торгувати криптовалютами?

Технічно робота з криптою теж пов\’язана із певними нюансами. Наприклад, можна здійснювати угоди через різні типи сервісів. З плюсами та мінусами кожного варіанта потрібно добре розібратися, щоб отримувати максимум плюсів та звести до мінімуму всі можливі ризики.

Біржі — плюси та мінуси

Криптовалютні біржі — це ті фінансові посередники, що ще до появи цифрових монет надавали свої послуги з виходом на ринок Форекс. Згодом вони просто додали ще один актив до переліку доступних на їхніх платформах. Біржі — це відмінний варіант для торгівлі через такі переваги:

  • великий набір інструментів, які дозволяють максимально автоматизувати всі технічні процеси, аж до відкриття та закриття ордерів;
  • велика кількість радників, аналізаторів, що дозволяє знижувати ризики фінансового просідання, чітко визначати більш відповідні умови для торгівлі певним активом;
  • доступний фінансовий поріг входу — мінімальний депозит коливається від 50 доларів США.

Однак є й низка дуже значних мінусів. Наприклад, клієнт може використовувати будь-які активи, але тільки в рамках сервісу. Поза платформою він може отримати лише грошовий еквівалент у вибраній фіатній валюті. Не інакше. Вся та велика кількість різних інструментів та опцій пропонується переважно на платній основі. Тому супутні витрати під час роботи через біржу будуть колосальними. Однак це все ж таки залишається непоганим варіантом для новачків, тому що тут можна отримати всі необхідні знання для трейдингу, інформацію про популярні стратегії, випробувати їх на практиці в деморежимі та реальному.

Криптообмінники онлайн — плюси та мінуси

На відміну від криптовалютних бірж, в обмінниках пропонуються більш лояльні та вигідні умови. Тому за наявності певного досвіду в трейдингу краще віддати перевагу цьому типу платформи. Це однозначно буде вигідніше.

Основні переваги, які можна буквально відразу оцінити, використовуючи такий сервіс, полягають у наступному:

  • акцент діяльності компанії виключно на криптовалютному секторі, тому на вибір користувачам пропонується великий перелік не лише цифрових, а й фіатних, електронних валют, відповідно — найкращі перспективи для отримання прибутку;
  • лояльний розмір комісії — стандартно в обмінниках криптовалюти онлайн стягується лише фіксований відсоток від суми кожної угоди, для спрощення розрахунків деякі компанії взагалі заявляють про комісію 0%, закладаючи свою маржу в загальний валютний курс;
  • моментальні транзакції у будь-якому напрямку — солідні обмінники крипти мають кілька рахунків по одному виду валюти, і на кожному з них серйозні грошові запаси, а технічно при виборі автоматичного режиму конвертації платежі проводяться протягом кількох хвилин, це позитивно відображається на прибутковості трейдерів, адже немає ризиків втраченого прибутку.

Окремо варто відзначити той факт, що в обміннику крипти можна підключити програму лояльності (автоматично після реєстрації) або партнерку. Внаслідок цього отримуватиме додатковий дохід в абсолютно пасивному режимі.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img