Свіжі новини

ГоловнаТоп-новини"Київстар" відновив роботу двох важливих послуг: стало відомо, коли повернуть мобільний інтернет

\”Київстар\” відновив роботу двох важливих послуг: стало відомо, коли повернуть мобільний інтернет

Мобільний оператор “Київстар” відновив роботу голосового зв\’язку 14 грудня. Тим не менш, у компанії визнають, що в роботі послуги все ще є перебої. У той же час повністю відновлено послугу “Домашній Інтернет”. При цьому мобільний інтернет наразі недоступний, його можуть повернути до кінця дня.

Про це йдеться у повідомленні “Київстару”. “Голосовий сервіс підключений. Однак його доступність та якість залежить від багатьох факторів. Зараз ми працюємо, щоб усі мали зв\’язок. І це вимагає деякого часу”, – зазначено у повідомленні.

Як уточнив президент “Київстару” Олександр Комаров в ефірі телемарафону, послуги голосового зв\’язку відновлено на 99%. Зв\’язок у різних регіонах України повертали в різний час. “Ми прямо зараз закінчуємо останню географію – це правий берег Дніпра в Києві”, – заявив Комаров.

За його словами, “Київстару” не вдалося за заявленим планом відновити мобільний інтернет. Передбачалося, що це станеться у ніч проти 14 грудня.

“На жаль, ми поки що не відновлюємося. Але сподіваємося, що сьогодні (14 грудня. – Ред.) у другій половині дня ми приступимо до відновлення із західної України. Регіон за регіоном, обережно почнемо відновлювати послуги мобільного інтернету”, – заявив Комаров.

Телефон не бачить SIM-карту “Київстар”: що робити

У компанії дали кілька порад, абонентам, у яких SIM-картка не реєструється в мережі. Їм рекомендують виконати такі дії:

перезавантажити телефон;
увімкнути та вимкнути “авіарежим”.

Також у “Київстарі” пропонували відключити послугу VoLTE у налаштуваннях телефону. VoLTE або Voice over LTE – це технологія дзвінків з миттєвим додзвоном та чистим звуком. Для відключення функції в більшості моделей телефонів потрібно відкрити меню “Налаштування”, а далі:

перейти в налаштування мережі та інтернету;
вибрати налаштування мобільної мережі;
знайти у списку опцію VoLTE та активувати позицію “Вимкнено”.

Якщо не вдається знайти таку функцію в налаштуваннях, швидше за все модель телефону її не підтримує.

“У деяких населених пунктах все ще виникають короткочасні складності зі зв\’язком, але наші фахівці їх усувають… Відновлення після масштабної атаки хакера – це складний процес”, – заявили в компанії.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img