Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ селищі Гуйва за 33 млн грн хочуть реконструювати дитяче протитуберкульозне відділення

У селищі Гуйва за 33 млн грн хочуть реконструювати дитяче протитуберкульозне відділення

У селищі Гуйва планують реконструювати лікувальний корпус дитячого відділення в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради під інфекційне відділення. Про це журналісти дізналися під час моніторингу платформи закупівель Prozorro.

Відкриті торги з особливостями 18 грудня оголосив Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації. Очікувана вартість реконструкції складає 33 мільйони 237 тисяч 342 гривні. Завершити реконструкцію мають до 20 грудня 2024 року. Початок аукціону заплановано на 26 грудня.

У Додатку 3 до тендерної документації вказано, що роботи по реконструкції передбачають, зокрема:

облаштування трубопроводів медичного газопостачання, монтаж та устаткування лікувального газопостачання;

облаштування приміщення подвійного призначення.

Під час проведення ремонтних робіт планують звалити 9 дерев.

Зауважимо, що Департамент регіонального розвитку у 2021 році вже оголошував тендер на реконструкцію лікувального корпусу дитячого відділення на суму 46 мільйонів 140 тисяч 684 гривні. Тоді переможцем стало ТОВ “УК “Комфорт-Буд” з пропозицією 41 мільйон 706 тисяч 656 гривень 40 копійок. 1 травня 2023 року сторони розірвали Договір будівельного підряду №8-21 від 15.03.2021 за згодою сторін, про що повідомили у Додатку 7.

На сайті “Великого будівництва” 12 листопада 2021 року опублікований матеріал про те, що роботи з будівництва нового інфекційного відділення на базі обласного протитуберкульозного диспансеру, розрахованого на 40 пацієнтів вартістю 48 млн грн реалізують у рамках програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

 У селищі Гуйва за 33 млн грн хочуть реконструювати дитяче протитуберкульозне відділення
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img