Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі очікують 382 млн грн допомоги від міжнародних фінансових організацій

У Житомирі очікують 382 млн грн допомоги від міжнародних фінансових організацій

У 2024 році Житомирська міська громада очікує отримати до свого бюджету 382 мільйони гривень допомоги від міжнародних фінансових організацій.

Про це під час презентації бюджету громади 18 грудня розповіла директорка департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради Діна Прохорчук.

За її словами, планується, що у 2024 році 630 мільйонів цільових субвенцій Житомирська міська громада отримає від держави, а також очікує отримати майже 382 мільйони гривень від міжнародних фінансових організацій.

“Гроші від міжнародних організацій плануємо отримати за рахунок укладання грантових договорів. Понад 87 мільйонів плануємо спрямувати на придбання техніки для “Житомирводоканалу”. Ще 146 мільйонів плануємо спрямувати на такі цілі: чотири з половиною мільйони гривень — на модернізацію будівель ДНЗ №15 ; на облаштування лабораторії підприємництва в закладах професійно-технічної освіти — 11,4 мільйона гривень, а також 130 мільйонів гривень — на будівництво житла для внутрішніх переселенців”, — розповіла Діна Прохорчук.

Ваша стаття
Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img