Свіжі новини
ГоловнаПодіїКіборга Івана Євчука із Житомирщини убивав не один злочинець, а декілька? ФОТО

Кіборга Івана Євчука із Житомирщини убивав не один злочинець, а декілька? ФОТО

Мешканці Житомирщини не вірять, що кіборга Івана Євчука вбивав лише один злочинець. Більш детально про це убивство читайте ТУТ.

Вісім років тривало слідство з приводу смерті жорстоко закатованого Івана Євчука.

Весь цей час люди навколишніх районів перебували у страху, вони вважали, що вбивство здійснила банда, яка має потужні зв\’язки з місцевою владою. Люди у владі ніби кришують бандитів, а ті будь-коли можуть безкарно розправитися з будь-ким, хто стане їм поперек дороги.

І ось слідчі знайшли убивцю, але знову-таки люди не вірять, що убивав лише один. Вважають, що убивць було декілька, адже закатований Іван Євчук був молодий, здоровий, мав велику фізичну силу та бойовий досвід, міг дати будь-кому належну відсіч.

Люди говорять, що спільники убивці, мабуть, досі ще на волі. Мешканці Житомирщини продовжують бути в страху та боятися цих нелюдів.

До речі, всі ці роки житомиряни пов\’язували вбивство кіборга з бандою коростишівських рекетерів. Про це говорили тисячі людей, але слідство чомусь “пробуксовувало”.

Люди вимагають від слідчих виявити та знайти усіх співучасників злочину, адже вони досі можуть бути ще на волі та становити загрозу:

Від сайту Житомир-онлайн. На Житомирщині продовжують говорити, що один з затриманих есбеушниками злочинців ніби повісився у камері попереднього ув\’язнення (чи його повісили?).

Про це читайте ТУТ.

Люди вимагають, щоб правоохоронні органи або підтвердили, або спростували цю інформацію.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img