Свіжі новини

ГоловнаСвітУ Житомирі на Вітрука до дев'ятиповерхівки, на першому поверсі якої розміщений магазин,...

У Житомирі на Вітрука до дев\’ятиповерхівки, на першому поверсі якої розміщений магазин, прибудували залізну конструкцію

До журналістів звернулася голова ОСББ “Вітрука 33” у Житомирі Світлана Говорадло. Жінка розповіла, що 14 лютого, коли вона о сьомій вечора приїхала з роботи, то побачила, що до їх дев\’ятиповерхівки, на першому поверсі якої розміщений магазин, прибудували залізну конструкцію.

“Відбувається незаконне будівництво прибудови незрозумілої конструкції, яку облаштували на ґрунті клумби. Пошкоджені рослини всіх мешканців”, — розповіла голова ОСББ “Вітрука 33” Світлана Говорадло.

“Винищується наша клумба, кущі, троянди без дозволу. Ні з ким не говорив господар квартири“, — сказала мешканка будинку Ірина Тернопольська.

Світлана Говорадло додала, що вона і мешканці будинку запитували власника квартири про те, чи має він дозвіл на прибудову.

“Власник не показав нам ніякої документації. Сказав, що може бути аптека, а тому роблять пандус. Викликала щойно благоустрій, складено припис. Як з\’ясувалося, немає ніякої дозвільної документації. Цей припис вручили, коли приїжджав власник цього приміщення, щоб демонтувати прибудову протягом трьох діб, але я зараз везу також до мера листа, щоб він звернув увагу на таку ситуацію”, — повідомила Світлана Говорадло.

Власник помешкання Володимир Саліманович телефоном розповів кореспондентам, що у приміщенні буде аптека замість магазину.

“Ми там нічого такого не зробили страшного. Не будували нічого. Буде маленький ліфт, щоб підняти людину з інвалідністю і вона могла зайти в аптеку. Я ж не можу зібрати всіх мешканців будинку і всіх опитати. Людей багато. Я ж не можу усіх зібрати заради пандуса. Я вчора до голови ОСББ заходив. Ми домовилися. Я у неї пробачення просив. Я зараз телефоную, щоб піти в архітектуру, погодити ці документи”,
— розповів власник помешкання Володимир Саліманович.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img