Свіжі новини
ГоловнаПодіїЖахлива знахідка в Тернополі: поліція затримала чоловіка, який викинув валізу з трупом...

Жахлива знахідка в Тернополі: поліція затримала чоловіка, який викинув валізу з трупом матері у місцевому парку. ВІДЕО

В Тернополі встановили особу зловмисника, який залишив у в парку «Сопільче» валізу з жіночим трупом всередині.

За інформацією поліції, під час пошукових дій було залучено максимальну кількість працівників, які провели ряд оперативно-розшукових заходів для з’ясування обставин події: вилучили слідову інформацію, здійснили побудинкові та поквартирні обходи і опитали місцевих жителів, опрацювали записи камер відеоспостереження. Всі зібрані матеріали правоохоронці ретельно аналізували.

Вже через добу поліцейські встановили особу зловмисника, який залишив валізу з трупом у парку. Це — уродженець росії. Виявилося, що у валізі було тіло його 84-річної матері.

Розшукали підозрюваного аж в Одесі. Як з’ясувалося, чоловік разом із матір’ю проживав в різних містах України, протягом останніх 7 років вони орендували квартиру в Тернополі.

Зі слів зловмисника, жінка тривалий час хворіла, а напередодні померла. Він злякався, помістив її тіло у валізу та вивіз у парк, а після цього одразу ж втік з Тернополя.

Наразі вирішується питання щодо перекваліфікації дій зловмисника зі статті 115 («Вбивство») на статтю 297 («Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого») Кримінального кодексу України.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img