Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаПідприємиця зі Звягеля отримала мікрогрант за програмою «Власна справа»

Підприємиця зі Звягеля отримала мікрогрант за програмою «Власна справа»

Підприємиця Романія Чаюк зі Звягеля отримала мікрогрант за програмою «Власна справа» ще у 2022 році. Державні кошти допомогли розширити власний бізнес – центр раннього розвитку «Мудрик» та створити нові робочі місця.

Про це інформує Житомирська обласна служба зайнятості.

“У своєму бізнес-плані підприємиця зазначила: «Мудрик» – це заклад, де дитина має змогу отримати всебічний гармонійний розвиток під керівництвом педагогів, а сучасний підхід до виховання потребує постійного вдосконалення та оновлення матеріальної бази. Грант допоможе мені закупити більше меблів для облаштування простору, оновлення іграшок і канцелярії».

Після успішного проходження співбесіди у Житомирському обласному центрі зайнятості заявка Романії на отримання мікрогранту була схвалена. Так “Мудрик” отримав нові меблі та розвивальні ігри, а його вихованці – можливість щодня працювати з якісними матеріалами.

Підприємиця акцентує увагу на тому, що центр допомагає батькам працювати чи займатися своїми справами у той час, коли діти від 1 року можуть розвиватися під наглядом досвідчених фахівців: «Наші педагоги постійно проходять навчальні семінари та вебінари, тому якісно та цікаво подають навчальний матеріал, а батьки наших підопічних не закуповують книжки та підручники»”, – йдеться у повідомленні.

За умовами даної програми Романія Чаюк створила два нових робочих місця – адміністратора та вихователя, на які вже працевлаштовані колишні безробітні.

До відома, з початку дії програми «Власна справа» у Житомирській області – вже 662 грантери, які отримають майже 157 млн грн та в результаті реалізації своїх бізнес-ідей створять 1428 нових робочих місць.

✅ Більше про програму https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava

✅ Подати заявку можна через Дію https://is.gd/Zezi5a

⁉️ Відповіді на запитання щодо умов програми та оформлення заявки на отримання мікрогранту можна отримати за телефоном «гарячої» лінії 063-214-41-75, а також в телеграм-каналі Житомирської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_Zhytomyr.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img