Свіжі новини

ГоловнаСвітУ США колишні закохані зустрілися через 70 років і знову стали парою

У США колишні закохані зустрілися через 70 років і знову стали парою

90-річний Білл Хассінгер та 92-річна Джоан Блаккан з штату Мічиган познайомилися, коли вони були юними. Вони закохалися одне в одного і тривалий час тримали стосунки.

У США колишні шкільні закохані зустрілися більш ніж через 70 років і відновили стосунки.

90-річний Білл Хассінгер та 92-річна Джоан Блаккан зі штату Мічиган познайомилися ще у шкільні роки. Вони були закохані одне в одного та тримали стосунки, але коли Блаккан закінчила школу, вона поїхала вступати до коледжу. Пізніше вона одружилася з іншим чоловіком і народила трьох дітей.

Тим часом Хассінгер відслужив в армії, потім також одружився і завів трьох дітей. Він став вдівцем у 2021 році після 68 років шлюбу.

У 2022 році Блаккан шукала своїх колишніх однокласників, щоб організувати зустріч випускників, і раптово згадала про своє перше кохання. Вона вирішила зв\’язатися з Хассінгером, щоб дізнатися, як склалося його життя. Виявилось, що чоловік проживає у сусідньому місті. Після телефонної розмови пара зустрілася за обідом.

За словами Хассінгера, він помітив, як постаріла Блаккан, але відзначив, що вона залишилася такою ж яскравою і життєрадісною, як і багато десятиліть тому.

Незабаром пенсіонери зрозуміли, що їх почуття одне до одного відновилися, і вони знову стали парою.

“Ми любимо один одного так само сильно і, можливо, навіть сильніше, ніж у наші юнацькі роки”
, – зізнається Хассінгер.

Тепер пара проводить разом кожні вихідні. Вони грають у настільні ігри, розв\’язують головоломки, прогулюються та насолоджуються взаємною компанією. Хассінгер і Блаккан впевнені, що проведуть решту свого життя разом. Найближчим часом вони планують переїхати в будинок або житловий комплекс для пенсіонерів.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img