Свіжі новини
ГоловнаПодіїЖитомирську обласну податкову очолив новий начальник

Житомирську обласну податкову очолив новий начальник

Виконувачем обов’язків начальника Головного управління ДПС у Житомирській області став Олександр М’ясковський.

Про це повідомляє офіційний сайт ГУ ДПС області.

Раніше М’ясковський був на посаді начальника Малинського управління ДФС у Житомирській області. Потім до квітня 2023 року працював в.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області.

Після М’ясковського обласною податковою керувала Теодозія Чернецька, яка до цього працювала в ГУ ДПС у Львівській області на посаді начальника управління податкового аудиту.

І ось зараз стало відомо, що він повернувся на посаду в.о.

Житомирську обласну податкову очолив новий начальник

У декларації за 2022 рік зазначено, що на посаді начальника ДПІ Житомирської державної податкової інспекції ГУ ДПС, за 2022 рік М’ясковський отримав 323 тис. 658 грн зарплати.

Дружина декларанта, яка є директором Житомирського інституту ПАТ «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом», за 2022 рік отримала 187 тис. 552 грн зарплати, також в неї були доходи від підприємницької діяльності, але їх розмір в декларації не вказаний. Станом на 1 січня 2023 року в Олександра М’ясковського було 11 тис. доларів готівки.

З 2007 року М’ясковський має частку у батьківській квартирі площею 76,4 кв.м, яка знаходиться у Звягелі, з 2020 року – безоплатне право користування автомобілем Mitsubishi Pajero 2011 р.в., який належить батьку. Все інше рухоме та нерухоме майно – квартира у Житомирі, земельна ділянка та будинок у Пряжеві, Toyota Land Cruiser 2021 р.в. і причеп – належить дружині. Для купівлі автомобіля у вересні 2021 року дружина декларанта взяла кредит в розмірі 823 тис. 045 грн.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img