Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниНа Бердичівщині попрощались з 26-річним командиром відділення Владіславом Зозулінським

На Бердичівщині попрощались з 26-річним командиром відділення Владіславом Зозулінським

Зозулінський Владіслав Валерійович народився 26.01.1998 в Херсонській області с. Григорівка в багатодітній сім’ї. Пізніше проживав у Закарпатській області у с. Неліпино Свалявського району.

Військову службу з 2016 року проходив в Донецькій області. У 2017 році Владіслав одружився. Яна Зозулінська народила коханому чоловікові доньку Ульяну у 2019 році і сина Володимира у серпні 2022 року. Сім’я сподівалась на мирне і щасливе подружнє життя, облаштовували оселю, господарювали і у повазі та любові виховували діток.

15 грудня 2022 року Владіслав Зозулінський був мобілізований. Страшна війна зірвала усі плани молодих батьків. Військовий досвід Владіслава, його відповідальність, мужність, товариськість під час повномасштабного вторгнення агресора-терориста росії були безцінними.

Владіслав став командиром 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону військової частини А4123. Побратими поважали його, цінували, хоча Владіславу було всього лиш 26 років.

У важкому бою під н.п. Іванівське Донецької області молодший сержант Владіслав Зозулінський загинув, отримавши численні поранення несумісні з життям.

У селі Никонівка, де останнім часом жила сім’я військового, труну з тілом загиблого зустрічали живим коридором жителі Гришковецької громади. А після служби у місцевій церкві та траурного мітингу на кладовищі, на сільському цвинтарі з’явилась чергова могила під жовто-блакитним прапором.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img