Свіжі новини

ГоловнаСвітЧий бренд Zilli?

Чий бренд Zilli?

Бренд Зіллі – це французький розкішний бренд, який спеціалізується на виробництві високоякісного одягу для чоловіків. Заснований у 1965 році в Ліоні, бренд швидко здобув популярність завдяки своїм розкішним матеріалам і бездоганному пошиву. Компанія відома своїми шкіряними виробами, костюмами, аксесуарами та верхнім одягом, які користуються попитом серед заможних клієнтів по всьому світу.

Преміальний французький бренд чоловічого одягу Zilli є одним з еталонних показників стилю та бездоганного смаку. Одяг і взуття цього виробника здатні підкреслити винятковість та особливий соціальний статус своїх власників. Як багато років тому, так і зараз виробничі потужності компанії розташовані в південно-східному регіоні Франції. Це данина майстрів традиціям пошиття одягу, які несуться крізь десятиліття, втілюючи якість і неповторний дизайн у кожному виробі. В Україні продукція модного дому Zilli представлена в інтернет-магазині Domino Group. На сайті та на полицях бутиків офіційного дилера ви знайдете тільки оригінальні речі з актуальних колекцій.

Переваги одягу та модних аксесуарів Zilli

Унікальною особливістю виробника є використання екзотичних видів шкіри, які надають речам шарму й елегантності. Усі моделі одягу та взуття від «Зіллі» є справжніми витворами мистецтва, які вигідно виділятимуть своїх власників з оточення. У магазині Domino представлено широкий асортимент одягу для будь-якого приводу:

    • класичні костюми та сорочки для ділових зустрічей;
    • джинси та джемпери для неформальних посиденьок;
    • повсякденні футболки та шорти для комфортних літніх прогулянок;
    • куртки та різноманітні кофти для холодної пори;
    • спортивні костюми для активного відпочинку.
Чий бренд Zilli?

Усі вироби шиються винятково з якісних натуральних матеріалів досвідченими кравцями відповідно до задуму найкращих європейських модельєрів. А головне, що кожен образ можна незвично та цікаво підкреслити за допомогою стильних аксесуарів від модного бренду.

Комфорт і стиль на вашому шляху

Взуття від дизайнерів Zilli – це окремий вид задоволення. Зручні та надійні черевики стануть яскравим акцентом у будь-якому образі. Завдяки великому модельному ряду кожен клієнт має змогу вибрати взуття з натуральної шкіри на свій смак. В інтернет-магазині «Доміно» можна знайти взуття, яке пасуватиме до будь-якого стилю:

    • строгі туфлі та чоботи;
    • кежуальні лофери та мокасини;
    • спортивні кросівки, кеди та снікери.

Це взуття стало символом чоловіків, що цінують розкіш і комфорт.

Де придбати продукцію бренду?

Придбати брендові речі можна в шоурумах Domino, що знаходяться в Києві й Одесі чи замовивши фірмове безплатне кур’єрське доставлення в цих містах. Також компанія забезпечує транспортування товарів всією Україною кур’єрською службою «Нової пошти», а також на відділення поштового оператора. Вибирайте «Доміно» та дотримуйтесь модних трендів разом із Zilli.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img