Свіжі новини

ГоловнаСвітТемпи виробництва електромобілів Tesla набагато випереджають продажі. ВІДЕО

Темпи виробництва електромобілів Tesla набагато випереджають продажі. ВІДЕО

Темпи виробництва електромобілів Tesla набагато випереджають продажі. За даними компанії, у першому кварталі 2024 року виробництво перевищило продажі на 46 561 автомобіль. Зберігати доводиться на паркінгах заводів, торгових центрів і навіть аеропортів.

Один із таких майданчиків зберігання електромобілів Tesla – паркування торгового центру Chesterfield Mall, розташованого за 32 км від Сент-Луїса. Решта орендарів покинуть його 31 серпня. На його місці з\’явиться новий багатофункціональний проєкт вартістю 2 мільярди доларів.

Темпи виробництва електромобілів Tesla набагато випереджають продажі. ВІДЕО

Оренда паркування Tesla для власника центру Staenberg Group стала додатковим джерелом прибутків. За словами старшого віцепрезидента Групи Тіма Лоу, дилерському центру Tesla у Честерфілді не вистачає місця для зберігання автомобілів. У торговому центрі Chesterfield Mall припарковано щонайменше 300 електромобілів бренду.

Попри проблеми зі зберігання Tesla не уповільнює темпи виробництва. Доказ цього нещодавнє відео з заводу компанії у Фрімонті, Каліфорнія. Така ж ситуація і в Німеччині, де для зберігання своєї продукції Tesla використовує аеропорт поблизу містечка Нойхарденберг. Шум від тягачів, що їх транспортують, викликав невдоволення у місцевих жителів.

за матеріалами news.infocar
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img