Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі вийшов із друку новий номер унікального літературно-мистецького журналу

У Житомирі вийшов із друку новий номер унікального літературно-мистецького журналу

Вийшов із друку №34 без перебільшення унікального літературно-мистецького журналу «Світло спілкування» Світло Спілкування. Це видання, що несе в собі потужну енергетику і світло людей, закоханих в Україну, в Слово, у Мистецтво.

Кожний новий номер журналу – це свято, а для мене ще – й особиста причетність до чогось великого та значимого, маленькою частинкою якого маю змогу бути.

У цьому номері вийшло кілька публікацій, які мені особливо дорогі:

Новели «Дозор» та «Макаренчиха» Юрія Бортнікова та біографічна довідка про мого батька. Для моєї родини надзвичайно цінно, що на сторінках журналу вшановується пам\’ять дорогої нам людини, редактора газети, журналіста, життя якого передчасно обірвалося 15 років тому.

Стаття про бойового медика Володимира Рудюка, який загинув, рятуючи поранених бійців. Мама Героя Світлана Володимирівна Рудюк взяла участь у презентації журналу «Світло спілкування», що відбулася 9 червня в Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олега Ольжича.

У рубриці “Сторінка для дітей” розміщена моя історія про дівчинку Джо і її Таємного приятеля. Це оповідання з пригодами і нотками гумору, з акцентами на важливих моментах і проблемах, з якими зіштовхуються підлітки та їхні батьки.

Відгук про книгу «Життя vs війна» з моїми поезіями і фото 5 житомирських фотографів написав Віктор Крупка, письменник, літературознавець, кандидат філологічних наук.

Безмежна вдячність головному редактору журналу Григорію Цимбалюку та заступниці редактора Лілія Демянюк, авторам, меценатам, читачам, що таке чудове видання продовжує жити, стає дедалі об’ємнішим, відкриває світу нові імена!

Ольга Бортнікова

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img