Свіжі новини

ГоловнаСвітУ Житомирській області помер чоловік, якого співмешканка побила дошкою від меблів

У Житомирській області помер чоловік, якого співмешканка побила дошкою від меблів

Слідчі повідомили жительці Пулинської громаді про підозру у смертельному травмуванні співмешканця.

«7 червня до поліції надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію 68–річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Медики розповіли, що травмованого було доставлено з будинку в одному з сіл Пулинської громади. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління. Правоохоронці зафіксували всі обставини діяння, вилучили наявну слідову інформацію та встановили можливих свідків», – йдеться в повідомленні Житомирського районного управління поліції.

Під час початкових слідчих дій поліція встановила, що напередодні між потерпілим та його 51-річною співмешканкою виник побутовий конфлікт. У ході сварки жінка завдала чоловікові приблизно десять ударів по голові та тілу дерев\’яною дошкою від меблів.

Наступного дня, коли жінка відвідала сусідів, вона помітила травми у господаря та повідомила про це старосту села. Вони разом викликали потерпілому швидку допомогу. Чоловіка госпіталізували, але, незважаючи на надану медичну допомогу, він помер у лікарні менше ніж за два тижні, повідомили правоохоронці.

На основі зібраних доказів і результатів експертних досліджень слідчі відділу поліції № 4 Житомирського районного управління поліції повідомили 51-річній жінці про підозру у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 2 ст. 121 КК України). Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Процесуальне керівництво здійснює Хорошівський відділ Коростишівської окружної прокуратури.

Згідно з чинним законодавством, підозрюваній загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

У Житомирській області помер чоловік, якого співмешканка побила дошкою від меблів
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img