Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа засіданні бердичівського виконкому знову говорили про освіту

На засіданні бердичівського виконкому знову говорили про освіту

Раніше ми писали, що у міських закладах загальної середньої освіти з 1 вересня 2024 року будуть закриті звичні всім учням їдальні, натомість цього пропонують знову відкрити буфети. Але як бути з тими посадами, які були потрібні школам для роботи їдалень? Про це та інше говорили на засіданні виконавчого комітету, яке відбулося вчора.


Вчора у Бердичівській міській раді відбулося засідання виконавчого комітету, на якому обговорили 13 проєктів рішень. Першочергово на засіданні розв’язували питання добробуту дітей Бердичева. Погодили декілька висновків комісії для захисту прав дитини, які надалі будуть скеровані до суду. Ці висновки стосувалися прохань двох дітей позбавити їхніх матерів батьківських прав. А також члени виконкому погодили надати статус дитини постраждалої в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів чотирьом малолітнім та одній неповнолітній дитині.

Погодили надзвичайно важливе питання про виділення матеріальної допомоги рідним загиблих Героїв Бердичівської громади на загальну суму 50 тисяч гривень.


Також члени виконкому розглянули цікавий проєкт рішень про утворення аукціонної комісії, яка буде займатися створенням та проведенням аукціонів для продажу об’єктів приватизації комунальної власності Бердичівської громади. У складі цієї комісії зазначена посада першого заступника міського голови, яку обіймає Артем Азізов, чи обіймав? Подейкують, що скорочення посади першого заступника – це питання досі відкрите, а сам пан Азізов поки перебуває на лікарняному.



Між розглядом різних проєктів рішень загубилося ще одне питання – освітнє. Цього разу вносили зміни до штату працівників групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти. У зв’язку з рішенням зробити у міських школах замість звичних їдалень буфети, деякі посади тепер будуть просто не потрібними. Відтак ухвалили рішення поки скоротити посаду калькулятора та працівника складу.

Ваша стаття
Попередня стаття
Наступна стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img