Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі обговорюватимуть, що робити із кінотеатром "Космос" та Соколівським карʼєром

У Житомирі обговорюватимуть, що робити із кінотеатром \”Космос\” та Соколівським карʼєром

28-29 вересня та 4-5 жовтня 2024 року в Житомирі відбудуться урбан-форуми присвячені двом окремим районам міста: району навколо будівлі кінотеатру “Космос” та прилеглої території Соколівського кар’єру.

Метою урбан-форумів є об’єднання на одному майданчику різних зацікавлених сторін – муніципальних політиків, архітекторів, забудовників, підприємців, представників державних установ та місцевої громади – для обговорення місцевих спірних питань містопланування, зміцнення довіри між учасниками та вироблення конкретних спільних пропозицій щодо обʼєктів та територій що обговорюються.

Якщо ви маєте ідеї щодо переосмислення будівлі Кінотеатру “Космос” та навколишнього простору, а також території навколо Соколовського карʼєру — запрошуємо вас долучатися до міждисциплінарних команд, які будуть розробляти концепції розвитку зазначених ділянок.

До участі запрошуються архітектори, урбаністи, міські активісти, митці, житомиряни, студенти архітектурних факультетів та всі, хто зацікавлений в інклюзивних міських партисипативних практиках. Форум можна відвідати, як слухач, або стати учасником чи лідером однієї з команд. Окрім того, для кожної команди потрібна людина з навичками візуалізації, яка вміє працювати з аналоговою ілюстрацією з ручкою та папером, комп’ютерними візуалізаціями та колажами.

Заповнити заявку на участь можна за посиланням: 🔗 https://docs.google.com/…/1FAIpQLScOJ…/viewform

Дедлайн подачі заявки — 30 липня 2024 року.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img