Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаФутболісти з Романова стали володарями Кубку Житомирщини з футболу

Футболісти з Романова стали володарями Кубку Житомирщини з футболу

17 липня в Радомишлі на стадіоні “Авангард” відбувся фінал Кубку Житомирщини з футболу “Памʼяті Героїв Небесної Сотні”. Команда “VIVAD” з Романова перемогла футбольний клуб “Мал” з Коростеня з рахунком 2:0 і стала володарем Кубку Житомирщини.

Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної асоціації футболу.

Кубок Житомирщини з футболу тривав понад три місяці.

Як розповів в коментарі Суспільному голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк, у змаганнях взяли участь 14 команд з різних населених пунктів області. За словами керівника Асоціації, з кожним роком до футбольних баталій на рівні області долучається все більше команд із невеликих громад. Бо свого часу одним із завдань децентралізації було розвивати спорт і, зокрема, футбол у кожній територіальній громаді.

“Деякі із команд цього року брали участь у турнірі вперше, деякі доєдналися після певної перерви та відновлення. Після відновлення до Кубку також приєднався футбольний клуб із Миропільської громади. З-поміж новачків, зокрема, були команди “Світанок” з Андрушівської громади та футбольний клуб зі Станишівської громади. Останній дуже вдало виступив у Кубку”, — сказав Руслан Павлюк.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img