Свіжі новини

ГоловнаСвітНесправжні волонтери на Загребеллі у Бердичеві збирали кошти на фейковому дитячому блокпості

Несправжні волонтери на Загребеллі у Бердичеві збирали кошти на фейковому дитячому блокпості

Рідні юних волонтерів з мікрорайону Загребелля Бердичева шоковані: 28-го липня невідомі діти видавали себе за «благодійників», котрі збирають кошти на ЗСУ.

У неділю 28-го липня у мікрорайоні Загребелля, на перехресті вулиць Свічна і Федорова, сталася неприємна подія. Несправжні волонтери збирали гроші на фейковому дитячому блокпості.

Місяць тому журналісти писали про малюків, котрі протягом двох років збирають кошти на потреби Збройних Сил України, створивши блокпост на перетині двох вулиць у мікрорайоні Загребелля.

Нещодавно рідні юних патріотів України розмістили у фейсбуці пост про випадок, який шокував і дорослих, і дітей. В останню неділю липня на тому місці, де свого часу зайняли позицію ініціативні малюки, з’явилися невідомі дітлахи. Вони видавали себе за волонтерів і, не маючи ні прапорів, ні скриньки, просили людей донатити на підтримку воїнів-захисників. Коли до них звернулися за роз’ясненням, стали рвати паперові купюри і кидати їх на землю. До того ж, розповідають дорослі, так звані волонтери нецензурно висловлювались, а згодом повтікали.

Рідні юних жителів Загребелля наголошують: поки що за сімейними обставинами їх дітки тимчасово не збирають кошти для ЗСУ. Дружна команда, вже знайома мешканцям Бердичева, вийде на свій блокпост не раніше 1-го серпня. Як завжди, будуть майоріти прапори, стоятиме скринька для збору коштів, а на грудях – значки від БФ “Дружня родина”. Шестеро юних ентузіастів – хлопці та одна дівчинка – продовжать добру справу задля наближення Перемоги.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img