Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Житомирщині четверо нетверезих хлопців у комендантську годину зламали паркан біля Алеї...

На Житомирщині четверо нетверезих хлопців у комендантську годину зламали паркан біля Алеї Слави полеглих Героїв

У селищі Кам\’яний Брід поліцейські розшукали чотирьох хлопців віком від 16 до 19 років, які під час комендантської години пошкодили паркан біля Алеї Слави полеглих Героїв.У селищі Кам\’яний Брід поліцейські розшукали чотирьох хлопців віком від 16 до 19 років, які під час комендантської години пошкодили паркан біля Алеї Слави полеглих Героїв. На хлопців склали адмінматеріали за хуліганство, а на одного з них — ще й за доведення неповнолітнього до стану сп\’яніння.

Про це розповіла старша інспекторка з комунікації Звягельського районного відділу поліції Оксана Медолиз.

За її словами, про те, що хлопці в нетверезому стані порушували громадський порядок у селищі під час комендантської години, поліцейські дізналися із соцмереж через кілька днів після події.

“З\’ясувалося, що четверо хлопців агресивно поводилися та нецензурно лаялися, не реагуючи при цьому на зауваження. Крім того, вони пошкодили паркан біля Алеї Слави полеглих Героїв. Ювенальні інспектори та дільничні офіцери поліції Звягельського райвідділу оперативно розшукали цих хлопців — ними виявилися місцеві жителі віком від 16 до 19 років, — і провели роботу з ними та їхніми батьками. Хлопці не змогли пояснити причини такої своєї поведінки. Інспектори провели профілактичні бесіди з ними та їхніми батьками. На юнаків склали адмінматеріали за дрібне хуліганство, а на 19-річного хлопця — ще й за доведення неповнолітнього до стану сп\’яніння. Нині всі матеріали скеровано до суду для прийняття відповідних рішень”, — розповіла Оксана Медолиз.
З її слів, хлопці перепросили за свої дії, а також відремонтували та пофарбували паркан.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img