Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаНа Хмельниччині пасажирський автобус потрапив в ДТП: загинули 12-річна дитина та дорослий

На Хмельниччині пасажирський автобус потрапив в ДТП: загинули 12-річна дитина та дорослий

Сьогодні зранку на території Старокостянтинівської громади, що на Хмельниччині, перекинувся пасажирський автобус, який перевозив дитячу групу.Сьогодні зранку на території Старокостянтинівської громади, що на Хмельниччині, перекинувся пасажирський автобус, який перевозив дитячу групу. У ньому перебувало 19 дітей та 4 дорослих. У результаті аварії 12-річна дитина та один дорослий загинули. Усіх травмованих — госпіталізували.

Про це Суспільне Хмельницький розповіла начальниця сектору комунікації головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Інна Глега.

За її інформацією, ДТП сталася сьогодні о 07:45 на автодорозі поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади.

“Водій автобуса “ЛАЗ Лайнер” перевозив групу дітей з селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області. За попередніми даними, він не впорався з керуванням та перекинувся. Загалом в автобусі знаходилося 23 особи, з яких 19 дітей, двоє супроводжуючих групу дорослих та два водії”.
За словами Інни Глеги, попередньо внаслідок ДТП загинула одна 12-річна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих встановлюється, їх госпіталізували.

Як повідомили у Старокостянтинівській багатопрофільній лікарні, 4 дитини у стані середньої важкості та жінку у важкому стані госпіталізували до медичного закладу.

“Одна 9-річна дитина та 52-річна жінка перебувають у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії. Жінку прооперували. Троє інших дітей знаходяться у травматологічному відділенні лікарні. Усім травмованим надається необхідна медична допомога”, — розповіли у Старокостянтинівській багатопрофільній лікарні.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img