Свіжі новини

ГоловнаНа вихідних в житомирському гідропарку відбудеться чемпіонат України з веслування на човнах...

На вихідних в житомирському гідропарку відбудеться чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон»

Житомир приймає 13 команд з 10 регіонів України.

На вихідних у житомирському гідропарку відбудеться чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед дорослих.

Про це розповіла начальниця управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міськради Ірина Ковальчук.

«Цього разу це чемпіонат України серед найсильніших команд дорослої категорії, 19-39 років. Понад 300 учасників ми очікуємо. І це відбір на чемпіонат світу серед дорослих спортсменів. Два дні будуть змагальні. На третій день це буде так звана скатка тих спортсменів, яких відібрали на чемпіонат світу. Тому що відбирають кращих з різних областей, і вони вже тренуються разом на водах Тетерева, щоб потім представляти українську збірну вже на чемпіонаті світу в Філіппінах. Житомир став базою веслування на човнах «Дракон», тому приймаємо кожного року мінімум 2-3 чемпіонати, які є ключовими в Україні та світі по відбору спортсменів», – розповіла Ірина Ковальчук.

На змагання з’їдуться представники різних регіонів. Житомир приймає 13 команд з 10 регіонів України. Це такі області, як Львівська, Волинська, Рівненська, Хмельницька, Полтавська, Дніпропетровська, місто Київ, Київська область та безпосередньо Житомирська область.

Боротись за призове місце будуть чоловічі, жіночі та змішані команди.

Змагання будуть відбуватися у два дні. Перший день – це короткі дистанції 200 та 500 метрів, другий день – це довгі дистанції 1000 метрів та 2000 метрів.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img