Свіжі новини

ГоловнаДе у Житомирі можна купити товари до школи?

Де у Житомирі можна купити товари до школи?

У цьому «передшкільному» сезоні житомирська міська влада якихось шкільних ярмарків чи то базарів спеціально не організовувалаУ цьому «передшкільному» сезоні житомирська міська влада якихось шкільних ярмарків чи то базарів спеціально не організовувала.

Хібо що можна згадати нещодавній модельний показ біля кінотетру «Жовтень», де презентували одяг та аксесуари житомирських виробників. Тоді в одному із тематичних розділів «Повсякденність, сучасність і національність» демонструвались дитячі святкові та шкільні товари. Та це був невеликий сегмент, зрозуміло що він не міг задовольнити існуючого попиту цьогорічних школярів.

З усіх відомих крупних торгових мереж проведення шкільного ярмарку з 01.08.24 по 01.09.24 офіційно обявив лише ТОВ. «Епіцентр» і запропонував у цей час знижки на шкільне приладдя до 50%. У переліку учнівських товарів: маркери, зошити, кольоровий папір, альбоми, пенали, пластилін та серветки. Хоч щось, окрім книг. Хоча й шкільні підручники зараз в Житомирі не в дефіциті, традиційно житомиряни купляють їх в магазині – наметі біля телецентру та в ще в деяких відомих книгарнях обласного центру. Декілька «шкільних» локацій діють і на Житньому ринку, де продають здебільшого ручки, блокноти, зошити та інша ходову канцелярію.

До початку нового навчального року днів залишилося не багато, проте й великих черг біля книгарень і магазинів поки що не було помітно. Батьки школярів мабуть вже закупили необхідні для навчання книги, одяг та інші приналежності або придбають їх в останні дні серпня. Таке теж буває.

Володимир Суботенко
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img