Свіжі новини

ГоловнаНа Житомирщині відбувся дитячий благодійний захід «Незламні діти Незалежної України – об’єднались»

На Житомирщині відбувся дитячий благодійний захід «Незламні діти Незалежної України – об’єднались»

Усі зібрані в селі на Житомирщині кошти було передано на підтримку Збройних Сил України.

На честь 33-ї річниці Незалежності України, в приміщенні клубу-філії села Хажин, що належить до Центру культури й дозвілля Семенівської сільської ради, відбувся дитячий благодійний захід «Незламні діти Незалежної України – об’єднались», організований Молодіжним простором «Незламні». Подія зібрала чимало гостей та учасників, які об’єдналися задля благородної мети.

Особливим моментом заходу стало вшанування пам’яті загиблих хвилиною мовчання. Усіх присутніх об’єднало спільне усвідомлення того, що мирне небо над головою – це неоціненний дар, здобутий ціною життя багатьох відважних українців. На жаль, на прапорах, які урочисто внесли до зали діти, вже є підписи тих, хто віддав своє життя у боротьбі за незалежність нашої країни.

Також у рамках заходу було організовано ярмарок солодощів і власних виробів, калейдоскоп вишиванок, а також концертну програму. Присутні також могли взяти участь у благодійній лотереї, де розігрувались прикраси ручної роботи з бісеру, створені майстринями Ліною Ваколюк та Тетяною Собко.

Усі зібрані кошти було передано на підтримку Збройних Сил України.

На Житомирщині відбувся дитячий благодійний захід «Незламні діти Незалежної України – об’єднались»
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img