Свіжі новини

Головна"Укрпошта" заборонила післяплату готівкою за відправлення від ФОПів

\”Укрпошта\” заборонила післяплату готівкою за відправлення від ФОПів

З 30 серпня цього року “Укрпошта” припинила приймати для пересилання відправлення з можливістю післяплати готівкою, якщо відправниками є фізичні особи-підприємці (ФОП)З 30 серпня цього року “Укрпошта” припинила приймати для пересилання відправлення з можливістю післяплати готівкою, якщо відправниками є фізичні особи-підприємці (ФОП).

Про це повідомила компанія.

Таке рішення ухвалене на підставі змін, внесених Національним банком України до Положення про ведення касових операцій у національній валюті. Згідно з новими правилами, ФОП більше не зможуть отримувати післяплату у вигляді готівки – перекази можуть бути здійснені лише на картковий або поточний рахунок.

“Укрпошта” зазначає, що всі відправлення, прийняті до 30 серпня, будуть оброблені за правилами, які діяли на момент їх прийняття.

Раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ України залучило “Укрпошту” для доставки документів, зокрема закордонних паспортів, до дипломатичних установ України за кордоном.

Також з 1 липня “Укрпошта” підвищила тарифи через відключення електроенергії та руйнування інфраструктури, причому попереднє підвищення тарифів відбулося 1 липня 2023 року.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img