Свіжі новини

ГоловнаСкільки коштує орендувати квартиру у Житомирі. ВІДЕО

Скільки коштує орендувати квартиру у Житомирі. ВІДЕО

Ціна за оренду квартири у Житомирі починається від 3 тисяч гривень

Ціна за оренду квартири у Житомирі починається від 3 тисяч гривень.

Вартість оренди однокімнатної квартири без ремонту та меблів у Житомирі складає близько 3000 гривень, тоді як двокімнатна квартира в новобудові з ремонтом обійдеться в 20-30 тисяч гривень. Ціна залежить від віку будинку, стану житла, наявності побутової техніки та меблів.

Скільки коштує орендувати квартиру у Житомирі. ВІДЕО

Про це розповіла Наталія Мелай, голова Житомирського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України.

За її словами, попит на однокімнатні квартири без ремонту та меблів великий через їх обмежену кількість. “Це четвертий поверх п\’ятиповерхівки в мікрорайоні Польова. Квартира має кілька переваг: відсутність ремонту означає, що не потрібно вивозити речі чи демонтувати меблі. Така квартира здаватиметься за мінімальну ціну 3-3,5 тисячі гривень, оскільки немає меблів, техніки, і демонтована газова колонка”, — пояснює ріелторка. В квартирі також відсутні пральна машина, холодильник та меблі.

Скільки коштує орендувати квартиру у Житомирі. ВІДЕО

Однокімнатні квартири популярні як серед молодих сімей, так і літніх людей, які віддають перевагу першим-другим поверхам.

“Це останній добудований будинок у цьому комплексі, тож має найновіші під\’їзди та оздоблення. Квартира площею понад 90 квадратних метрів була перепланована з трикімнатної в двокімнатну. В комплексі є все необхідне для проживання, включно з окремими паркувальними місцями”, — додала Наталія.

Квартира оснащена автономним опаленням, теплою підлогою, кондиціонерами у кожній кімнаті та сучасною кухнею з технікою. Також є ванна кімната, душова та дві комірки для зберігання речей. Територія житлового комплексу закрита.

“Якби ця квартира здавалася без меблів і техніки, вартість оренди становила б близько 20 тисяч гривень плюс комунальні платежі. З меблями ціна б зросла до 30 тисяч гривень і більше. Таких квартир значно менше, ніж “хрущовок”, через обмежену кількість житлових комплексів у місті. В сучасних новобудовах трикімнатні квартири практично не передбачаються”, — пояснила Наталія Мелай.

Скільки коштує орендувати квартиру у Житомирі. ВІДЕО

За словами ріелторки, квартири в новобудовах найчастіше орендують місцеві підприємці.

Джерело

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img