Свіжі новини

ГоловнаТехнодрайвВаш ідеальний гаджет для музики, гри та комунікацій

Ваш ідеальний гаджет для музики, гри та комунікацій

Навушниками користуються дорослі та діти. Їх купують для прослуховування музики, дистанційного навчання, відеозв’язку, ігор на ПК або PlayStation. Вони можуть бути дротовими й бездротовими, різних розмірів та форм. Дізнайтеся, яка різниця між професійними, аудіофільними, дитячими й геймерськими навушниками.

Аудіофільні навушники

Це найкращі навушники для прослуховування музики із широким діапазоном частот, великою мембраною, чутливістю до 120 дБ. Вони відтворюють найдрібніші деталі звуку. Їх називають найбільш «музичними» серед усіх і купують заради задоволення від прослуховування музики.

Характеристики аудіофільних навушників такі самі, що і в студійних, у яких чутно найменші дефекти в мелодіях. Якщо вам потрібні професійні чи DJ-навушники, вибирайте повнорозмірні моделі від брендів Sennheiser, Focal, Campfire Audio або Beyerdynamic у магазині SHOWTIME.UA.

Геймерські навушники

Ігрові навушники розробляють для кіберспортсменів і фанатів комп’ютерних ігор. Найчастіше це повнорозмірні моделі з мікрофоном, активним заглушенням шумів та електронікою для бездротового зв’язку. Їхня головна перевага — це анатомічна форма, яка дає геймерам можливість грати багато годин поспіль і не відчувати дискомфорту. Вони не призначені для прослуховування музики, проте створюють ефект присутності у грі.

Спортивні навушники

Це внутрішньоканальні чи накладні безпровідні навушники, які не випадають із вух під час активних рухів. Вони мають високий рівень захисту від води та пилу, але низьку якість звуку. Ними можна користуватися на заняттях із фітнесу, на біговій доріжці, у басейні та відкритих водоймах. Спортивні навушники для плавання передають звук у внутрішнє вухо через кістки черепа. 

Дитячі навушники

Навушники для дітей мають вбудований обмежувач гучності, який не дає збільшувати її вище за 85 дБ. Вони забезпечують безпечне прослуховування музики. Попри наявність вбудованого обмежувача, лікарі радять використовувати дитячі навушники не довше ніж 60 хвилин поспіль, а також зменшувати їхню гучність до 60%.

Універсальні навушники

Це навушники з мікрофоном, які можна використовувати для прослуховування музики, голосових і відеодзвінків. Їхня якість звуку значно нижча, ніж у професійних. Проте це найпопулярніша група товарів у магазині SHOWTIME.UA. Вони можуть бути будь-якої конструкції та розміру. Вибираючи універсальні навушники, звертайте увагу на потужність і гучність звуку.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img