Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ міськраді Житомира шукають кандидата на вакантну посаду начальника управління

У міськраді Житомира шукають кандидата на вакантну посаду начальника управління

Житомирська міська рада оголошує добір на заміщення вакантної посади начальника управління по зв’язках з громадськістю.

Інформацію про це 27 вересня 2024 року оприлюднена на сайті міської ради.

«Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років. Для військовозобов’язаних обов’язкова наявність військово-облікового документа з відміткою про взяття на військовий облік», – йдеться у повідомленні.

Особи, які бажають взяти участь у доборі, подають резюме на електронну адресу відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради: kadry@zt-rada.gov.ua.

Кінцевий термін для подання резюме: 15 жовтня 2024 року.

Після закінчення прийому документів буде проведена співбесіда з кандидатами.

«20 травня 2022 року набрав чинності Закон України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», яким, зокрема, врегульовано питання призначення громадян України в період дії воєнного стану на посади в органах місцевого самоврядування, без конкурсного відбору», – зазначає міська рада.

Нагадаємо, з 24 травня 2021 року Віра Рачковська-Долгих була призначена на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img