Свіжі новини
ГоловнаПодіїДо корпусу однієї із лікарень Житомира прибудують нове приміщення

До корпусу однієї із лікарень Житомира прибудують нове приміщення

У міській лікарні Житомира до хірургічного корпусу планують прибудувати нове приміщення.

У міській лікарні Житомира планують збудувати нове приміщення, яке буде прибудоване до хірургічного корпусу. У ньому розмістять відділення реабілітації та стерилізаційне відділення.

Про це повідомили в КП “Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка”.

“Реконструкція з прибудовою до хірургічного корпусу для розміщення відділення реабілітації за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2, дозволить створити відділення реабілітації на 30 ліжок. У відділенні буде 15 двомісних палат з окремими санітарно-гігієнічними кімнатами”, — зазначено у відповіді на запит.

Також у повідомленні вказано, що на першому поверсі нового приміщення будуть зали для реабілітації, а в підвалі облаштують сучасне стерилізаційне відділення.

Фінансування проекту здійснюється за рахунок коштів, отриманих лікарнею від НСЗУ за надані медичні послуги. Відкриті торги оголосили у системі Prozorro 19 вересня 2024 року, з очікуваною вартістю закупівлі 68 мільйонів 449 тисяч 773 гривні 60 копійок. Пропозиції від підрядників приймаються до 7 жовтня 2024 року, а переможець тендеру повинен завершити роботи до 31 жовтня 2025 року.

Джерело

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img